Πανελλήνιο Κύπελλο Μoυάιτάι 2018

Πανελλήνιο Κύπελλο Μoυάιτάι 2018

Πανελλήνιο Κύπελλο Μoυάιτάι 2018

Τοποθεσία:
Ημερομηνία: 17/03/2018 - 18/03/2018
Διοργανωτής: ΠΟΜ
Εγγραφές έως: 12/03/2018

To Μoυάιτάι είναι στην τελική ευθεία ώστε να γίνει μέλος της οικογένειας των Ολυμπιακών Αθλημάτων. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.) προετοιμάζεται να κάνει πραγματικότητα το όνειρο ετών όλων όσων ασχολούνται με το άθλημα.
Δηλώστε Συμμετοχή

Προκήρυξη

Κατεβάστε την προκήρυξη της διοργάνωσης σε αρχείο .pdf ή word και δείτε περισσότερες λεπτομέρειες.
Download

Ομάδες / Fighters

Επιλέξτε την ομάδα που σας ενδιαφέρει για να δείτε λεπτομέρειες καθώς και τους fighters που συμμετάσχουν.
Ομάδες / Fighters

Τελευταίες Συμμετοχές Ομάδων

Προκήρυξη

To MUAYTHAI είναι στην τελική ευθεία ώστε να γίνει μέλος της οικογένειας των Ολυμπιακών Αθλημάτων. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.) προετοιμάζεται να κάνει πραγματικότητα το όνειρο ετών όλων όσων ασχολούνται με το άθλημα. Το όνειρο ονομάζεται 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μoυάιτάι. Πρώτος σταθμός στην προσπάθεια αυτή αποτελεί το Πανελλήνιο Κύπελο  Μoυάιτάι, το οποίο θα διεξαχθεί το 2ήμερο 17-18 Μαρτίου 2018 στο κλειστό γυμναστήριο Αργοναύτες στην Αργυρούπολη.  Πρόκειται για διοργάνωση «σταθμό», η οποία θα αποτελέσει μέρος της προετοιμασίας για την συγκρότηση  της Εθνικής ομάδας που θα αντιπροσωπεύσει τη χώρα στο προσεχές Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Μεξικό, αλλά και προπομπό για το τι θα ακολουθήσει στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα   Μoυάιτάι.

Για πρώτη φορά δίνεται η δυνατότητα σε ερασιτέχνες αθλητές να αγωνιστούν σε επίσημους αγώνες, απέναντι στους καλύτερους αθλητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Για πρώτη φορά θα ανοίξει ένας αξιοκρατικός δρόμος για τη συμμετοχή σε διεθνείς διοργανώσεις με τα Ελληνικά χρώματα και εθνόσημο μέσα από επιτυχίες σε ΕΠΙΣΗΜΕΣ Πανελλήνιες διοργανώσεις.

Θέλετε να συμμετάσχετε στην διοργάνωση;

Fighting.gr

Σκοπός μας είναι να διευκολύνουμε την οργάνωση και διεκπεραίωση των μαχητικών τουρνουά όλων των διοργανώσεων σας με σύστημα ματσαρίσματος vs και πυραμιδικό.

Εγγραφή

Ενημερωθείτε με τα τελευταία νέα μας.