Γ.Α.Σ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ DIAMOND CAMP

Γ.Α.Σ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ DIAMOND CAMP


www.diamondcamp.gr

Γ.Α.Σ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ DIAMOND CAMP

Τελευταίες Συμμετοχές σε Διοργανώσεις

1o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Muaythai
1o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Muaythai

To 1o επίσημο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Muaythai είναι γεγονός. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Muaythai (Π.Ο.Μ) θα διεξάγει τη διοργάνωση το Σαββατοκύριακο 15-16 Δεκεμβρίου. Η διοργάνωση αυτή θα αποτελέσει σταθμό για την ιστορία και την διάδοση του αθλήματος στην Ελλάδα, θα προσφέρει συγκινήσεις σε μικρούς και μεγάλους καθώς και πολλές εκπλήξεις.
[Δείτε]

Διασυλλογικοί Αγώνες Muaythai 2018
Διασυλλογικοί Αγώνες Muaythai 2018

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Muaythai διοργανώνει Διασυλλογικούς Αγώνες την 20ή Οκτωβρίου 2018. Ο χώρος διεξαγωγής των αγώνων είναι το κλειστό αθλητικό γήπεδο «Οδυσσέας Παπαδόπουλος», επί της οδού Αλ. Παναγούλη 13, Γλυφάδα. Οι αγώνες στην εν λόγω διοργάνωση θα λάβουν χώρα σύμφωνα με τους κανόνες της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Muaythai (IFMA). Τα σωματεία που επιθυμούν να δηλώσουν τους αθλητές τους θα πρέπει να γνωστοποιήσουν έγκαιρα στην Π.Ο.Μ. Κατεβάστε την φόρμα συμμετοχών και ενημερωθείτε σχετικά στο site της ομοσπονδίας: https://www.pmf.gr/arthra-nea/89-agones-diasyllogiko-oktovrios-2018
[Δείτε]

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ TRIALS
ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ TRIALS

Τα Διασυλλογικά Trials του Συνδέσμου Επαγγελματικής Πυγμαχίας Σ.Ε.Π και της World Kick Boxing Federation W.K.F αποτελούν μια ευκαιρία να δοκιμαστούν αθλητές στα αθλήματα της Πυγμαχίας και του Κick Βoxing απέναντι σε αντιπάλους από όλη την Ελλάδα. Οι εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών θα παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες με σκοπό να εντοπίσουν ταλαντούχους αθλητές κάθε ηλικίας και να βοηθήσουν στην εξέλιξη της μελλοντικής τους καριέρας.
[Δείτε]

Πανελλήνιο Κύπελλο Μoυάιτάι 2018
Πανελλήνιο Κύπελλο Μoυάιτάι 2018

To Μoυάιτάι είναι στην τελική ευθεία ώστε να γίνει μέλος της οικογένειας των Ολυμπιακών Αθλημάτων. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.) προετοιμάζεται να κάνει πραγματικότητα το όνειρο ετών όλων όσων ασχολούνται με το άθλημα. Το όνειρο ονομάζεται 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μoυάιτάι.
[Δείτε]


Fighters

KATERYNA CHOVGAN
CHOVGAN KATERYNA

cm | 47kgr

JANI PAPA
PAPA JANI

cm | 81kgr

Προπονητές

ΚΑΠΩΝΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ

Fighting.gr

Σκοπός μας είναι να διευκολύνουμε την οργάνωση και διεκπεραίωση των μαχητικών τουρνουά όλων των διοργανώσεων σας με σύστημα ματσαρίσματος vs και πυραμιδικό.

Εγγραφή

Ενημερωθείτε με τα τελευταία νέα μας.