Οδηγίες

Εγγραφή Ομάδας

Ο διαχειριστής της ομάδας θα πρέπει να κάνει εγγραφή της ομάδας του επιλέγοντας το πεδίο "Εγγραφή Ομάδας"(εικ.1) και συμπληρώνοντας τα απαραίτητα πεδία. (εικ. 2).

εικόνα 1
εικ. 1

εικόνα 2
εικ. 2

Στην συνέχεια, ο διαχειριστής ομάδας, θα λάβει στο email που έχει δηλώσει, μήνυμα επιβεβαίωσης καθώς και το link για την ενεργοποίηση του λογαριασμού του. (εικ. 3)

εικόνα 3
εικ. 3

Αφού ενεργοποιήσει τον λογαριασμό του, θα μπορεί να κάνει είσοδο στην πλατφόρμα fighting.gr πατώντας το πεδίο 'Σύνδεση", που θα βρει στο μενού της ιστοσελίδας μας www.fighting.gr (εικ.4)

εικόνα 4
εικ. 4

Από την στιγμή που θα έχει πρόσβαση στην πλατφόρμα, θα πρέπει να συμπληρώσει τα στοιχεία της ομάδας επιλέγοντας το "Προφίλ" >> "Επεξεργασία Στοιχείων Ομάδας" όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα (εικ. 5)

εικόνα 5
εικ. 5
Για να δημιουργηθεί το ρόστερ της ομάδας, θα πρέπει οι αθλητές να κάνουν εγγραφή στο site μας και να προσθέσουν την ομάδα που επιθυμούν. Αν είσαστε διαχειριστής ομάδας, παρακαλούμε δώστε στους αθλητές σας τον μοναδικό κωδικό που αφορά την ομάδα σας, τον οποίον θα βρείτε στο πεδίο "Εργαλεία" >> "Αθλητές" (Εικ. 6).

εικόνα 6
εικ. 6

Εγγραφή Αθλητών και σύνδεση με την ομάδα

Αν είσαι αθλητής, θα πρέπει να κάνεις εγγραφή επιλέγοντας το πεδίο "Σύνδεση / Εγγραφή" >> "Εγγραφή Αθλητή" (εικ. 7)

εικόνα 7
εικ. 7

Στην συνέχεια θα πρέπει να συμπληρωθούν τα στοιχεία του αθλητή στο πεδίο "Προφίλ" >> Επεξεργασία Στοιχείων Αθλητή" (Εικ. 8)

εικόνα 8
εικ. 8

Ο αθλητής μπορεί να συμμετάσχει σε περισσότερες από μία ομάδες καθώς μπορεί να είναι πχ. αθλητής kickboxing και αθλητής box. Με αυτό τον τρόπο στην σελίδα του αθλητή, θα εμφανίζονται όλα τα στατιστικά του από όλα τα αθλήματα που συμμετέχει. Για να επιλέξει την ομάδα που θέλει να συνδεθεί μαζί της, θα πρέπει να έχει πρώτα από όλα τον μοναδικό κωδικό της ομάδας. Τον κωδικό, τον δίνει στον αθλητή μόνο η ομάδα. Τον κωδικό θα πρέπει να τον εισάγει στο πεδίο "Εργαλεία" >> "Ομάδες" και πατώντας το κουμπάκι "+ADD" (εικ. 9) εικόνα 9
εικ. 9

Ο αθλητής, εισάγει τον κωδικό και πατάει το κουμπάκι "Προσθήκη". Με αυτόν τον τρόπο κάνει σύνδεση στην ομάδα και γίνεται μέλος του ρόστερ της ομάδας.

εικόνα 10
εικ. 10

Δήλωση Συμμετοχών

Από την στιγμή που έχει γίνει η εγγραφή της ομάδας, η εγγραφή των αθλητών και η σύνδεσή τους με την ομάδα, ο διαχειριστής της ομάδας θα μπορεί να τους βλέπει στην σελίδα της ομάδας του στην πλατφόρμα μας.
Για να δηλώσει τις συμμετοχές των αθλητών θα πρέπει να επιλέξει το πεδίο "Διοργανώσεις" >> "Ενεργές Διοργανώσεις" να επιλέξει την διοργάνωση που τον ενδιαφέρει και να πατήσει το πορτοκαλί κουμπάκι "Δήλωση συμμετοχών" (εικ. 11)

εικόνα 11
εικ. 11

Στον πίνακα που θα εμφανιστεί, μπορεί να ξεκινήσει την παραγγελία του πατώντας το κουμπάκι "+ADD". Στην συνέχεια επιλέγει τον αθλητή (fighter), την κατηγορία που θέλει να συμμετάσχει ο αθλητής και τέλος πατάει το κουμπάκι "Προσθήκη". Την διαδικασία αυτή μπορεί να την επαναλλάβει για όλους τους αθλητές που θέλουν να συμμετάσχουν στην διοργάνωση. Μπορεί να δηλωθεί και δεύτερη και τρίτη συμμετοχή.
Όταν έχουμε τελειώσει με την επιλογή των κατηγοριών για τους αθλητές μας, πατάμε το κουμπάκι "Επόμενο Βήμα" που θα δούμε κάτω αριστερά για να επιλέξουμε τον τρόπο πληρωμής. (εικ. 12)

εικόνα 12
εικ. 12

Στο επόμενο βήμα επιλέγουμε τον τρόπο πληρωμής, "Στον αγωνιστικό χώρο", "Τραπεζική κατάθεση", "PayPal" (εικ. 13)

εικόνα 13
εικ. 13

Στην τελευταίο βήμα, βλέπουμε αναλυτικά το ποσό που πρέπει να πληρωθεί στον διοργανωτή. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ για να ολοκληρωθεί η παραγγελία μας και να δηλωθούν οι συμμετοχές μας είναι να πατήσουμε το κουμπάκι "Συμφωνώ και Επιβεβαιώνω" (εικ. 14)

εικόνα 14
εικ. 14


Fighting.gr

Σκοπός μας είναι να διευκολύνουμε την οργάνωση και διεκπεραίωση των μαχητικών τουρνουά όλων των διοργανώσεων σας με σύστημα ματσαρίσματος vs και πυραμιδικό.

Εγγραφή

Ενημερωθείτε με τα τελευταία νέα μας.